TOP BAR: FB/INSTA

TOP BAR: Livrare Gratuita

LIVRARE GRATUITĂ 199LEI+

TOP BAR: Desktop Phone

CREMA PENTRU ZONA DIN JURUL OCHILOR PE BAZA DE EXTRACT DE PERLA PEARL EYE CREAM 15ML

18 recenzii Lasa o recenzie

CREMA PENTRU ZONA DIN JURUL OCHILOR PE BAZA DE EXTRACT DE PERLA PEARL EYE CREAM 15ML

18 recenzii Lasa o recenzie

Crema regeneratoare pentru zona din jurul ochilor Pearl Eye Cream te ajuta sa scapi de pungile de sub ochi, de cearcane şi de semnele de oboseala, datorita complexului de vitamine si a concentratului  unic Eyeliss-Haloxyl ce imbunatateste circulatia sangelui, creşte elasticitatea pielii din jurul ochilor. 

230MDL

230MDL

În stoc

FREE 2 DAY SHIP W/ $50+. CODE:EYECREAM

PLUS, FULL SIZE EYW CREAM W/ $100+.LEARN MORE

SKU: PEARL EYE Categorii: , Etichetă:

PEARL EYE CREAM CREMA PENTRU ZONA DIN JURUL OCHILOR PE BAZA DE EXTRACT DE PERLA 15ML

Crema regeneratoare pentru zona din jurul ochilor Pearl Eye Cream te ajuta sa scapi de pungile de sub ochi, de cearcane si de semnele de oboseala ,datorita complexului de vitamine si a concentratului  unic Eyeliss-Haloxyl ce imbunatateste circulatia sangelui, creşte elasticitatea pielii din jurul ochilor. Netezeste ridurile si previne apariţia unor noi riduri. Pielea din jurul ochilor devine elastica, oferind o privire – luminoasa si proaspata.

O crema naturala ce intareste si hidrateaza pielea din jurul ochilor. Are o textura foarte fina, dar foarte eficienta pentru zona  delicata din jurul ochilor.

Aceasta crema contine doar ingridiente naturale ce au proprietatea de a trata si  intari pielea, de asemenea netezeste ridurile existente si ajuta la incetinirea procesului de imbatranire. Conţine uleiuri nutritive si are o textura foarte fina ce se absoarbe usor in piele. Imbunatateste procesele metabolice ale pielii. Reduce umflaturile si cearcanele de sub ochi. Intareste si netezeste pielea din jurul ochilor, reduce ridurile. Hidrateaza pielea sensibila din jurul ochilor.

  • are un efect fin de drenaj limfatic;
  • reduce pungile de sub ochi;
  • reda eleasticitate pielii;
  • netezeşte pielea din jurul ochilor;
  • reduce efectul de umbra de sub ochi.

Mod de utilizare: se aplica pe pielea curata (dimineaţa şi / sau seara), pe zona din jurul ochilor osoasa orbitala cu miscari usoare de masaj. Pentru utilizare zilnica.

Dupa Beneficii

18 recenzii pentru CREMA PENTRU ZONA DIN JURUL OCHILOR PE BAZA DE EXTRACT DE PERLA PEARL EYE CREAM 15ML

Adaugă o recenzie
Review now to get coupon!

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Loading...
Toate
Scroll to Top
×