TOP BAR: FB/INSTA

TOP BAR: Livrare Gratuita

LIVRARE GRATUITĂ 199LEI+

TOP BAR: Desktop Phone

METODE DE PLATĂ

Puteți alege între diferite metode de plată:

PLATA PRIN CARD BANCAR
Visa, Visa Electron sau MasterCard. Simplu si rapid, acest mod de plata vă oferă posibilitatea de a cumpăra pe Mylambre.ro in deplină siguranță. Pentru sumele de peste 500 RON, tranzacția poate întârzia livrarea comenzii cu până la 2 zile lucrătoare.

PLATA LA LIVRARE (RAMBURS)
Cea mai populara metoda de plată.
Dacă preferi să plătești contravaloarea comenzii atunci când comanda este livrată la adresa de domiciliu, selectează metoda Plată prin ramburs și dă clic pe „Confirmă plata“.

PLATA PRIN TRANSFER BANCAR
CERNELEU GROUP SRL-D
CONT IBAN RO36INGB0000999905615108
ING BANK ROMANIA
Bd. Iancu de Hunedoara nr. 48, Sector 1, 011745 Bucuresti
Plata o veti efectua în avans în contul nostru bancar, deschis la ING. Este important să indicaţi numarul comenzii pentru a atribui corect plata comenzii dumneavoastră. Tranzactia poate intarzia livrarea comenzii cu cel putin 3 zile lucrătoare.

Pentru LAMBRE, securitatea achizițiilor online este fundamentală. Toate tranzacțiile sunt efectuate prin sisteme de plată sigure. Detaliile de plată confidențiale sunt transmise entității în mod direct în format criptat (SSL).

Avem certificate GeoTrust SSL și certificatele de siguranță pentru tranzacțiile online: Verified by VISA și MasterCard SecureCode.

Loading...
Scroll to Top
×