TOP BAR: FB/INSTA

TOP BAR: Livrare Gratuita

LIVRARE GRATUITĂ 199LEI+

TOP BAR: Desktop Phone

MATTING MAKE-UP FOND DE TEN MATIFIANT SI HIDRATANT 30ML

184 recenzii Lasa o recenzie

MATTING MAKE-UP FOND DE TEN MATIFIANT SI HIDRATANT 30ML

184 recenzii Lasa o recenzie

MATTING MAKE-UP Fond de ten matifiant 30ML

  • asigura matifiere de durata
  • hidrateaza si calmeaza pielea
  • ofera acoperire medie
  • nu incarca tenul
  • catifeleaza si ofera un aspect natural.

*Fondul de ten este in Ambalaj de tip airless este FARA TUB de imersie, dar mai degrabă o diafragma care se ridica pentru a evacua produsul. La prima utilizare e necesar sa se apese pe capac de cateva ori  pana se creeaza un efect de vid si iese fondul de ten din recipient! Nu se desurubeaza tubul, nu e necesar de actionat in alt mod!

237MDL

Golește
237MDL
Matting Makeup No.1 Beige No.1 Beige No.2 Beige rose No.2 Beige rose No.3 Beige natural No.3 Beige natural No.5 Gold Beige No.5 Gold Beige No.6 Honey No.6 Honey No.7 Almond No.7 Almond
Clear selection

237MDL

FREE 2 DAY SHIP W/ $50+. CODE:EYECREAM

PLUS, FULL SIZE EYW CREAM W/ $100+.LEARN MORE

SKU: MAKE UP Categorii: , Etichete: ,

FOND DE TEN MATIFIANT SI HIDRATANT MATTING MAKE-UP 30ML

Fondul de ten Matting Make up LAMBRE pe baza de apa termala ce hidrateaza, calmeaza si matifiaza extraordinar pielea pentru intreaga zi. Asigura un ten neted, fara imperfectiuni şi luciu. Fondul de ten matifiant detine o textura fina şi usoara, datorita microgranulelor SPHERICA, se muleaza dupa culoarea si textura tenului, facand-o mata, fina si catifelata. Destinat tuturor tipurilor de ten, chiar si sensibil. Ambalajul tip AIRLESS faciliteaza utilizarea integrala si economa a fondului de ten, exclude contaminarea cu microbi si factori nocivi.

Pompa airless protejeaza mai bine continutul produselor, impiedicandu-le de expunerea excesiva la aer, creşte valabilitate produsului pana la 15% mai mult. Sticla airless este fără tub de imersie, dar mai degrabă o diafragma care se ridica pentru a evacua produsul. La prima utilizare, e necesar sa se apese pompa de cateva ori, pana se creeaza un efect de vid.

Recomandare: Combinat cu alte produse cosmetice baza de machiaj Supreme Primer si pudra, vei obtine un machiaj mai rezistestent, un machiaj profesionist. Vei ramane incantata de rezultatul obtinut!

Mod de utilizare: Se va aplica in patru zone: frunte, obraji, coloana nasului si barbie. Apoi raspandeste catre exterior la fel cum ai proceda pentru o crema. Aplica-l cu o pensula si/sau intinde-l cu degetele pentru un look natural.

* Oferim Mostre cu nuantele disponibile la orice comanda!

**Fondul de ten este in Ambalaj de tip airless este FARA TUB de imersie, dar mai degrabă o diafragma care se ridica pentru a evacua produsul. La prima utilizare e necesar sa se apese pe capac de cateva ori  pana se creeaza un efect de vid si iese fondul de ten din recipient! Nu se desurubeaza tubul, nu e necesar de actionat in alt mod!

Matting Makeup

, , , , ,

184 de recenzii pentru MATTING MAKE-UP FOND DE TEN MATIFIANT SI HIDRATANT 30ML

Adaugă o recenzie
Review now to get coupon!

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Loading...
Toate
Scroll to Top
×