TOP BAR: FB/INSTA

TOP BAR: Livrare Gratuita

LIVRARE GRATUITĂ 199LEI+

TOP BAR: Desktop Phone

CREMA HIDRATANTA PENTRU ZONA GATULUI SI DECOLTEU PEARL CREAM FOR NECK AND DECOLLETAGE 80ML

2 recenzii Lasa o recenzie

CREMA HIDRATANTA PENTRU ZONA GATULUI SI DECOLTEU PEARL CREAM FOR NECK AND DECOLLETAGE 80ML

2 recenzii Lasa o recenzie

O crema conceputa pentru a satisface nevoile specifice ale celor mai vulnerabile zone ale pielii la nivelul gatului si a decolteului. Crema este imbogatita cu ingrediente care hidrateaza profund pielea, cum ar fi aminoacizi activi si peptida Hidroxiprolina Serilesine, prin care asigura hidratare instantanee si netezire. 

205MDL

205MDL

În stoc

FREE 2 DAY SHIP W/ $50+. CODE:EYECREAM

PLUS, FULL SIZE EYW CREAM W/ $100+.LEARN MORE

SKU: PEARL NECK&DEC Categorii: , Etichetă:

PEARL CREAM For Neck And Décolletage  Crema hidratanta pentru zona gatului si decolteu 80ML

Colierul de perle va arata perfect pe un decolteu si gat ingrijit si neted. Un efect deosebit este obtinut cu ajutorul cremei pentru ingrijirea zonei gatului si decolteului Pearl Cream, ce netezeste si previne aparitia ridurilor din aceasta zona delicata. Crema este imbogatita cu ingrediente care hidrateaza profund pielea, cum ar fi aminoacizi activi si peptida Hidroxiprolina Serilesine, prin care care asigura hidratare instantanee si netezire. Regleaza procesele de exfoliere a stratului superior al pielii, stopeaza in mod eficient procesul de imbatrinire. Prin utilizarea zilnica, pielea devine neteda, moale, hidratata, fara semne vizibile ale ridurilor.

O crema conceputa pentru a satisface nevoile specifice celor mai vulnerabile zone ale pielii la nivelul gatului si a decolteului.

Combinaţia unica de ingrediente contribuie la stimularea producerii de colagen, reface elasticitatea pielii si previne aparitia ridurilor.

  • reface elasticitatea pielii;
  • previne aparitia ridurilor;
  • hidrateaza si hraneste pielea.

Mod de utilizare: se aplica pe pielea curatata din zona gatului si a decolteului cu miscari in crestere, de jos in sus spre barbie.A se utiliza de 2-3 ori pe saptamana.

Dupa Beneficii

2 recenzii pentru CREMA HIDRATANTA PENTRU ZONA GATULUI SI DECOLTEU PEARL CREAM FOR NECK AND DECOLLETAGE 80ML