TOP BAR: FB/INSTA

TOP BAR: Livrare Gratuita

LIVRARE GRATUITĂ 199LEI+

TOP BAR: Desktop Phone

LAPTE DEMACHIANT HIDRATANT PE BAZA DE EXTRACT DE PERLA PENTRU TEN USCAT, STRESAT SI MATUR PEARL MILK FOR DRY & AGED SKIN 120ML

5 recenzii Lasa o recenzie

LAPTE DEMACHIANT HIDRATANT PE BAZA DE EXTRACT DE PERLA PENTRU TEN USCAT, STRESAT SI MATUR PEARL MILK FOR DRY & AGED SKIN 120ML

5 recenzii Lasa o recenzie

Laptele demachiant hidratant pe baza de extract de perla – produsul ideal de demachiere a feţei şi a ochilor. Inlatura fin impuritatile şi purifica tenul. E un demachiant potrivit tenului cu primele semne de imbatranire si are nevoie de o ingrijire delicata. 

162MDL

162MDL

În stoc

FREE 2 DAY SHIP W/ $50+. CODE:EYECREAM

PLUS, FULL SIZE EYW CREAM W/ $100+.LEARN MORE

SKU: PEARL MILK Categorii: , Etichetă:

PEARL MILK LAPTE  DEMACHIANT lapte demachiant pe baza de extract de perla120ML

Laptele demachiant hidratant pe baza de extract de perla – produsul ideal de demachiere a feţei şi ochilor. Inlatura fin impuritatile şi purifica tenul. E un demachiant potrivit tenului cu primele semne de imbatranire si are nevoie de o ingrijire delicata. Extrasul de perla stimuleaza tenul, iar cocktailul de vitamine calmeaza si inlatura iritatia, regenereaza si restabileşte tenul, il netezeşte şi ii reda un aspect tineresc.

Laptele demachiant este un amestec neutru din grasimi şi apa, avand proprietatea de a dizolva impuritatile si secretia de sebum, insa actionand foarte delicat asupra tenului. In compozitia sa sunt grasimi aproximativ 25%. Demachiantul contine uleiuri speciale, cum ar fi uleiul de galbenele, linoleic şi acid gras care alimenteaza tenul cu grasimi suplimentare necesare. Beneficiul acestei compozitii este ca in urma curatirii fetei cu demachiantul Pearl Milk, pielea nu se deshidrateaza ci din contra, se mentine hidratata. Tenul nu doar se va curata delicat, dar si alimenta cu o varietate de substante necesare.

Laptisorul demachiant curata perfect tenul de machiaj si de impuritati fara a deteriora stratul protector de lipide. In cazul utilizarii demachiantului e recomandat sa urmati modul de utilizare de pe ambalaj. La utilizarea demachiantului, in cele mai frecvente cazuri, este suficienta o cantitate egala cu o lingurita de ceai, deoarece utilizarea in cantitati mai mari nu este benefica tenului.

  • curata fata de machiaj;
  • revitalizeaza aspectul tenului;
  • hidrateaza si hraneste tenul.

Mod de utilizare: aplicati o cantitate mica pe un tampon de bumbac pentru demachierea tenului si actionati cu miscari circulare, pe liniile de masaj, pentru a elimina machiajul de pe faţa şi ochi.

Dupa Beneficii

5 recenzii pentru LAPTE DEMACHIANT HIDRATANT PE BAZA DE EXTRACT DE PERLA PENTRU TEN USCAT, STRESAT SI MATUR PEARL MILK FOR DRY & AGED SKIN 120ML