SENZUALITATE APA DE PARFUM BY LAMBRE No.31 PENTRU FEMEI

Descrierea aromei: magnifica, sexy, provocatoare si jucausa.

Familia olfactiva: Floral-aldehidice.

O aroma ce te cuprinde, te invaluie cu emotii. Reda starea de spirit, aspiratiile si nevoile. Excelent accentueaza identitatea femeii moderne. Puternica si sigura, si, in acelasi timp, sensibila si delicata. Un parfum bogat – chintesenta femeii moderne.

30.00MDL339.00MDL

Golește
30.00MDL339.00MDL
Volum Parfum, apă de parfum sau apă de toaletă? Diferența constă în concentrația esenței de parfum. In timp ce apa de toaletă conține 5-15%, apa de parfum conține 15-20%, iar parfumul 20-30%. Prin urmare, Parfumul persistă mai mult de 6-12h, apa de parfum 4-6h, apa de toaleta 2-4h. Mostră (Tester) 1.2ml Parfum 8ml
Clear selection
Descriere

Descriere parfum SENZUALITATE by Lambre No.31 pentru femei

Familia olfactiva: Floral-aldehidice.

O aroma ce te cuprinde, te invaluie cu emotii. Reda starea de spirit, aspiratiile si nevoile. Excelent accentueaza identitatea femeii moderne. Puternica si sigura, si, in acelasi timp, sensibila si delicata. Un parfum bogat – chintesenta femeii moderne. Extractul de iasomie impreuna cu mandarine proaspete creaza o combinatie senzuala, iar crinul reda energia si magnetismul. Caracterul compozitiei este redat de acordurile fine lemnoase si matasoase.

  • Note de varf: bergamota, mandarina, lamaie;
  • Note de inima: iasomie, trandafir, crin, garoafa;
  • Note de baza: cedru, patchouli, chihlimbar,mosc.
Loading...