GRAPE PEELING PEELING FACIAL 80 ML

Este destinat pentru ingrijirea aprofundata a tuturor tipurilor de ten. In componenţa peeling-ului intra ulei din sambure de struguri ce regenereaza pielea, extract din radacina plantei Kudzu ce stimuleaza sintetizarea colagenului, şi de asemenea provitamina B5 si uleiul de Jojoba.

148.00MDL

Stoc epuizat

Descriere

GRAPE PEELING Peeling facial 80ML

Grape Peeling este destinat pentru ingrijirea tuturor tipurilor de ten. In componenţa peeling-ului intra ulei din sambure de struguri ce regenereaza pielea, extract din radacina plantei Kudzu ce stimuleaza sintetizarea colagenului, şi de asemenea provitamina B5. In calitate de abrazivi sunt utilizate niste particule naturale, ce se obtin din uleiul de Jojoba, care in procesul masarii fine a pielii fetei, gatului şi decolteului inlatura particulele moarte ale pielii. In rezultat utilizarea peelingului fin, pielea se reinnoieste şi se imbunataţeşte circulaţia sangelui. Pielea devine ferma, luminoasa şi proaspata. Atenţie! Daca exista procese inflamatorii pe piele, peelingul este contraindicat.

Mod de utilizare: Se aplica prin mişcari delicate de masaj o cantitate mica de crema – peeling pe pielea curata a feţei, gatului şi a decolteului. Trebuie de evitat raspandirea produsului in zona din jurul ochilor.A se spala cu apa.

 

INGREDIENTS

INGREDIENTS

SAFER INGREDIENTS FOR BETTER BEAUTY.

Every ingredient we use represents our commitment to a higher standard of safety in skincare and cosmetics.

Grape oil
Kudzu plant extract (INIPHASE)
Provitamin B5 (D-panthenol)
Jojoba oil
Olive butter

Loading...