CANDEL APA DE PARFUM BY LAMBRE No.14 PENTRU FEMEI

Descrierea aromei: tentant, luxos, elegant.

Familia olfactiva: Floral-oriental.

O aroma calda, eleganta si discreta ce suna grozav pe piele  atat pe timp de zi cat si seara.  O compozitie moderna ce presupune un joc fin, invaluind cu o aroma calda si plina de eleganta, feminitate, delicata si senzuala. Parfumul acesta va deveni partenerul tau fidel, in orice moment al anului.

30.00MDL339.00MDL

Golește
30.00MDL339.00MDL
Volum Parfum, apă de parfum sau apă de toaletă? Diferența constă în concentrația esenței de parfum. In timp ce apa de toaletă conține 5-15%, apa de parfum conține 15-20%, iar parfumul 20-30%. Prin urmare, Parfumul persistă mai mult de 6-12h, apa de parfum 4-6h, apa de toaleta 2-4h. Mostră (Tester) 1.2ml Parfum 20ml Apă de parfum 50ml
Clear selection
Descriere

Descriere parfum CANDEL by Lambre No.14 pentru femei

Familia olfactiva: Floral-oriental.

O aroma calda, eleganta si discreta ce suna grozav pe piele  atat pe timp de zi cat si seara.  O compozitie moderna ce presupune un joc fin, invaluind cu o aroma calda si plina de eleganta, feminitate, delicata si senzuala. Aroma este plina de lux si glamour. Combina discret nuante de caramel dulce, mosc si note ametitoare de vanilie. Parfumul acesta va deveni partenerul tau fidel, in orice moment al anului.

  • Note de varf: portocala, bergamot, tei, caramel;
  • Note de inima: iris, iasomie, capsuni, lemn dulce;
  • Note de baza: cedru, vanilie, mosc, lemn de santal.
Loading...